Villiyrteistä ytyä perinneruokiin -kurssi

Villiyrteistä ytyä perinneruokiin -kurssi

09.06.2017

Kainuun oman ruokaperinteen nostaminen Suomen100-vuotisjuhlan kunniaksi

Syödään Yhdessä Kainuussa!

Villiyrteistä ytyä perinneruokiin -kurssi pe 9.6.2017 klo 15-19 Ämmän kammarilla Suomussalmella
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: arja.juntunen@maajakotitalousnaiset.fi, p. 044 320 1587. Kurssin hinta 25 eur/henkilö. Hintaan sisältyy keittiömestari Jaakko Kolmosen julkaisu "Jaakon parhaat juhlat".

Syödään Yhdessä Kainuussa -hankkeen tarkoitus on herättää kekriperinne kukoistukseen, kasvattaa ylpeyttä maaseudusta maistuvien makujen lähteenä ja lisätä kiinnostusta Kainuun omaa ruokaperinnettä ja raaka-aineita kohtaan.

Maa- ja kotitalousnaiset juhlistavat satavuotiasta itsenäistä Suomea tarjoamalla maakuntien makuja Maistuva maaseutu -tilaisuuksissa. Maa- ja kotitalousnaisten yhdistykset järjestävät sata yhteisöllistä kekri- ja muuta ruokatapahtumaa ympäri Suomen vuoden 2017 aikana, painottuen syksyyn. Maistuva maaseutu on osa Syödään yhdessä -kokonaisuutta ja siten juhlavuoden virallista ohjelmaa. Hanke toteuttaa itsenäisyyden juhlavuoden painopistealueista osiota "Suomi 2017", kertomalla maakuntien elävästä ruokaperinteestä ja -kulttuurista.

 

 

 

Tapahtuman ajankohta: 09.06.2017 15:00 - 18:00
Lähiosoite: Ämmän kammari
Postinumero ja -toimipaikka: Suomussalmi
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.