Katras-ammattimatka Englantiin

Katras-ammattimatka Englantiin

16.07.2018 - 20.07.2018

Uusinta kansainvälistä lammastietoa NSA Sheep Eventistä. Tilakohteista malleja tuotannon kehittämiseen. Oppia tuotteiden markkinointiin.

Haluatko oppia tuotannon ja markkinoinnin kehittämiseen yhdestä lammastalouden edelläkävijämaasta? 
Siihen on nyt mahtava tilaisuus, kun Katras-hanke järjestää koulutusohjelmaansa kuuluvan täysverisen ammattimatkan Englantiin ensi kesänä 16.7.-20.7. 2018. 
 
 

Alustava ohjelma

16.7. Maanantai 

Liityntämatkat Itä-Suomesta. Aamulento Helsinki-Heathrow ko 8:00-9:10. Asiantunteva tulkki mukana Suomesta asti. Bussimatka Länsi-Englantiin. Matkalla lounas, tutustuminen lihakauppaan (ruhon leikkaus, lajitelmat, brandäys, markkinointi) sekä tilakäynti. Majoittuminen hotelliin. Vapaa iltaohjelma.
 
17.7. Tiistai 
Aamiainen hotellissa. Päivän ohjelmaan kuuluu kaksi NSA Sheep Event 2018 tapahtuman oheiskohdetta, jonne liikutaan bussilla.
Ensimmäinen tila on 560 hehtaarin luomutila, jossa on 350 jalostusuuhta, pääosin Lley- ja Texel-risteytyksiä sekä Cotswold-, Herdwicks- ja Badger Face Welsh Mountain -rotuisia. Lisäksi on naudanlihan tuotantoa (70 emolehmää). Nurmen lisäksi tilan 100 hehtaarin alalla viljellään vehnää, ohraa, ruisvehnää ja kauraa.
Toisessa tilakohteessa on 1000 jalostusuuhta, vuohia sekä naudanlihantuotantoa. Tila on AHDB:n kenttätutkimustila.
Lounas yhdessä paikallisten lammas-asiantuntijoiden kanssa. Paluu hotellin. Vapaa iltaohjelma tai vaihtoehtoisesti kolmen ruokalajin NSA Sheep Eventin Pre Event -illallinen.
 
18.7. Keskiviikko 
Aamiainen hotellissa. Päivän ohjelmassa NSA Sheep Event 2018 Malvernissa Three Counties Showground -näyttelyalueella, jossa uusimmat innovaatiot ja tuotteet, seminaareja ja työpajoja,  lammaskoiranäytöksiä ym. Omatoimista tai tulkin matkassa tutustumista näyttelytarjontaan. Paluu hotelliin, jossa illallinen.  Päivän aikana edestakainen bussikuljetus.
 
19.7. Torstai 
Aamiainen hotellissa. Päivän ohjelmassa kaksi tilakäyntiä, joiden välissä lounas. Toinen tilakohteista on 500 hehtaarin maatila, jossa on 350 uuhta ja 365 hehtaarin alalla nurmen, vehnän, rapsin ja kevätpavun viljelyä. Vierailun jälkeen ajo hotelliin ja illallinen.
 
20.7. Perjantai
Aamiainen hotellissa. Ajo Lontooseen Heathrown lentoasemalle, matkalla ammattiohjelmaa. Finnairin iltalento Helsinkiin klo 18:05-23:00.
 
Matkan hankehinta on 650-700 euroa +alv 24 % (edellyttää 26 lähtijää).
Hintaan sisältyy:
- Finnairin menopaluu reittilennot Helsinki-Lontoo turistiluokassa 
- matkustajamaksut ja lentokenttäverot
- matkatavarat (käsimatkatavara 8 kg ja kirjattava matkatavara 1 x 23 kg)
- bussikuljetukset matkakohteessa ohjelman mukaisesti
- majoittuminen jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisin
- ohjelmassa mainitut tai niitä vastaavat ammattikohteet
- suojavarusteet ammattikohteissa
- 4 ateriaa ilman ruokajuomia
- lammastuotantoa hyvin tuntevan tulkin palvelut
 
Lisämaksusta 1hh ja Pre Event -illallinen, jotka varataan ennakkoon. Muut ruokailut kukin maksaa itse paikan päällä. Lisämaksusta myös liityntäkuljetukset Suomessa.
Liityntälennot Kuopio-Helsinki-Kuopio järjestyvät helposti, mutta heinäkuussa Joensuusta ei pääse lentäen Helsinkiin tälle lennolle, paluulento mahdollinen. Juna-aikataulut eivät vielä ole saatavilla. Etelä-Savosta on edestakainen bussikuljetus Helsinki-Vantaan lentoasemalle. 
 
Ohjelmaa työstetään vielä. Matkatoimisto vahvistaa kohteet, kun matkan toteutuminen varmistuu. 
 
Ilmoittautuminen viimeistään 4.4.2018  vain ja ainoastaan sähköisesti alla olevalla lomakkeella. Varausmaksun (300 € + alv 24 %) eräpäivä on 8.4. ja loppumaksu erääntyy 28.5.2018. Peruutustilanteissa noudatamme matkatoimiston peruutusehtoja.
 
 
Tapahtuman ajankohta: 16.07.2018 04:00 - 20.07.2018 23:30
Postinumero ja -toimipaikka: Länsi-Englanti
Hinta: 650 -700 €/hlö + alv 24 % + liityntämatkat Suomessa
Nimi täsmälleen samassa muodossa ja järjestyksessä kuin passissa!
3 ruokalajin illallinen 17.7.2018, hinta noin 38 €
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.
Esim. Huonekaveri

Jaa

  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Rahat riittämään!
    Helppoutta ja onnistumisia talouden, markkina-, ja tukiriskien hallintaan.