Jäsenyys ProAgria Pohjois-Savossa

Jäsenyys ProAgria Pohjois-Savossa

ProAgria Pohjois-Savo on jäseniensä omistama, puolueeton neuvontajärjestö, jonka toimialuetta on Pohjois-Savon maakunta. Meillä maaseutuneuvontajärjestössä on yhteensä noin 5 000 jäsentä, joista naisjäseniä 2 250 ja suoria asiakasjäseniä noin 940. Kylätasolla toimivat maa- ja kotitalousseurat (mks), kyläyhdistykset jne., joita on yhteensä 93. Kuntatasolla toimivat maatalous- ja maaseutuseurat, joita on 13 kpl. Maatalousseuroissa toimivat aktiivisesti rekisteröimättömät maa- ja kotitalousnaiset.
 

Hallitus, edustajisto ja piirijohtokunta

 
ProAgria Pohjois-Savon asioista päättää 20-jäseninen edustajisto sekä 6-jäseninen hallitus. Edustajiston puheenjohtajana toimii tilastohaastattelija, agrologi Riitta Ahtiainen Kuopiosta. Hallituksen puheenjohtajana toimii maatilayrittäjä Juha Eskelinen Vieremältä. Pohjois-Savon maa- ja kotitalousnaiset on ProAgria Pohjois-Savon naisjärjestö, joka toimii omana toimintalinjanaan yhteistyössä ProAgria Pohjois-Savon kanssa. Maa- ja kotitalousnaisten puheenjohtajana toimii Teija Korhonen Tervosta.
 
hallitus: 
edustajisto: 
 

Jäsenyys ProAgria Pohjois-Savossa ja maa- ja kotitalousnaisissa kannattaa

 
ProAgria Pohjois-Savon jäseneksi voit liittyä suoraan tai paikallisen kyläyhdistyksen tai kuntatason yhdistyksen kautta.
 
Toimivan maatilan ja maaseutuyrityksen kannattaa olla ProAgria Pohjois-Savon yrittäjäjäsen. Yrittäjäjäsenenä yritys saa lähes kaikista ProAgria neuvontapalveluista 5 % alennuksen (max 30 euroa/palvelu, alv 0 %) ja näin jäsenmaksun saa hyödynnettyä mahdollisimman pian. Asiakasjäsenenä pääset myös vaikuttamaan järjestömme päätöksiin.
 
Maaseutuhenkisten ihmisten järjestössä voit olla jäsenenä myös oman kylän, kunnan tai maakunnan tasolla jäsenyhdistystemme kautta. Vaikka et olisikaan aktiivi toimija, niin hyvän asian puolesta kannattaa olla myös muutoin järjestössä mukana. 
 
Jäsenilmoitus-lomakkeen voit tulostaa näiltä sivuilta ja lähettää täytettynä osoitteella, ProAgria Pohjois-Savo, PL 1096, 70111 Kuopio. Julkaisemme 4 kertaa vuodessa ProAgria Itä-Suomi -lehteä, joka on tiedotus- ja neuvontalehtemme. Lehti julkaistaan yhteisenä ProAgria Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan kanssa. Tule vaikuttamaan maaseudun kehittämiseen! Olet silloin osa isompaa, maaseutuhenkisten ihmisten järjestöä.
 

Avustushakemukset yhdistysten toiminnan rahoittamiseen helmikuun 2019 loppuun mennessä

ProAgria Pohjois-Savo ry:n jäsenyhdistyksillä on mahdollisuus saada toimintansa rahoittamiseen avustusta Pohjois-Savon maatalouden edistämissäätiöltä. Avustukset jaetaan hakemusten perusteella säätiön säädekirjan mukaisiin tarkoituksiin. Avustuksen tulee kohdentua maatalouden, kotitalouden ja puutarhanviljelyksen tai niihin liittyvien muiden tuotanto- ja toiminta-alojen neuvonta- ja tutkimustyöhön sekä yleiseen edistämiseen, mm. erilaisten ryhmäneuvonta-tilaisuuksien järjestämiseen tai esimerkiksi Pohjois-Savon maa- ja kotitalousnaisten järjestämiin kursseihin. Vuonna 2019 avustuksia ei kohdenneta retkiin.

Avustushakemukset perusteluineen ja yhteystietoineen tulee toimittaa säätiön asiamiehelle Katri Kostamolle 28.2.2019 mennessä osoitteeseen katri.kostamo@proagria.fi tai Pohjois-Savon maatalouden edistämissäätiö PL1096 70111 KUOPIO.

 

Lisätietoja:

  • Jäsenrekisteriasiat: Jaana Pöntinen, puh. 0400 284 738

  • Järjestövastaava: Heli Sulola, puh. 040 672 0597

  • ProAgria Pohjois-Savon toimisto: info.pohjois-savo@proagria.fi

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.